fredag 26. november 2010

Nå er det lov..


Nå er det lov for min del, å pynte til jul :) Men, det blir ikke så veldig mye pynt, dill og dall før om en uke ca... For her ligger all julepynten innerst i boden, og siden vi bygger på loftet, så måtte alt som var lagret på loftet, også inn i boden!!! Så, boden er STAPP FULL!! Ikke mulig å få tak i julepynt.
Men, noen nye lys og en ny julestjerne skaper fin julestemning :)
Og så har vi bakt litt, blandt annet kakemenner :)


Julekalederen er klar! I år har jeg lagd en ny vri. Jeg synes de enkle sjokoladekalenderene til 10 kr har en egen sjarm, og for meg er det skikkelig julestemning. Så, jeg fant ut at ungene skulle få hver sin sånn, og så få en pakke hver søndag når vi tenner et lys :):):)

Ha en fin helg :)

6 kommentarer:

 1. Så koselig dere har det. Jeg synes også at sjokoladekalendrene har sin egen sjarm. Minner meg om barndommen. :) Ha en fin førjulstid!

  SvarSlett
 2. Koselig med baking:)
  Hadde selv sjokoladekalender fra butikken da jeg var liten, så gode minner...

  SvarSlett
 3. helt enig med deg. Jeg har også sjokoladekalender, og noen få pakker ved sidna.

  god førjulstid :-)

  SvarSlett
 4. Så go idé med gave hver søndag...! For skulle barna her fått pakker hver dag, så blir det 24 x 3 = 72 pakker...!!!! Litt mange... Så tre hver søndag er mer overkommelig..;) God førjulstid kusine!;)

  SvarSlett
 5. ....Eller 24 x 4 det blir vel sånn ca 100 pakker...... Ja her blir det sjokoladekalender, men fikk et bra tips av deg her Linda! Takk :)

  SvarSlett