onsdag 28. juli 2010

InnesysselNår vi har dårlig vær, er klistremerker en flott innesyssel. Celine syns er kjempegøy! De små barnehendene bruker lang tid på å plukke av et klistremerke, og bruker enda lengre tid på å klistre det fast på et annet ark... Jeg elsker å se på når hun konsentrerer seg, og helst snakker med seg seg : " sånn ja! " Hehe :) 
Hun liker foresten veldig godt å tegne også... bare se på veggen bak ;)Et lite innlegg fra meg, når jeg sitter her og studerer disse værmeldingene... Er ikke lett å forstå seg på!
 I dag skulle det visst øse-pøse, men jeg kjente ikke en dråpe! Derimot kom solen, og jeg har gått ute i singlett i hele dag. Er ikke lett å planlegge dagen i morgen hvertfall, hehe :)
Har jo egentlig funnet ut at det ikke er vits å planlegge så mye med to små barn, planene blir alltid endret likevel.. Så, vi tar dagene som de kommer :)

tuddlidu :)

5 kommentarer:

 1. kjenner meg igjen der ja, når det gjelder vær og planlegging! Koselig å følge med på barna dine, Linda!;)
  Klem fra Silvia

  SvarSlett
 2. Så skjønn!!!! og utrolig flink da. veldig gøy å se kreativiteten til de små. Nyt dagene før du begynner i jobb, for da blir du nødt til å planlegge veldig... snakkes på lørdag!!!

  SvarSlett
 3. Ikke lett å forstå seg på værmeldinga, nei. Ikke været heller;) Bedre å ta ting som det kommer.
  Så skjønn ho er - konsentrert og alvorlig!

  SvarSlett
 4. Så herlig! - Og for en skjønn blogg. Jeg ble rett og slett sulten ;-)

  Jeg har svart deg i bloggen min.

  SvarSlett