onsdag 27. oktober 2010

Et glimt fra stuen

Har fått opp en hylle over sofaen, og noen bilder under. Det ble mye lunere og finere med en gang.
Hyllen er fra Ikea.

Den gule puten har jeg heklet, og den andre med broderiet på er fra Ikea.



Her er det skikkelig høstvær i dag.. Blåser skikkelig!!! Bare to dager igjen på jobb nå, så venter en nydelig helg, og besøk av en god venn :)

Ha en flott dag :)

søndag 17. oktober 2010

Helgen på hell..

Nå er helgen på hell, og mye har skjedd her i heimen. Eller, kanskje det bare føles sånn, for jeg har hatt fri siden torsdag   :) Uansett, helgen har blitt satt pris på! Vi har vært på badeland, lekt ute,lekt inne, spist grøt,sett film,spist mer god mat, nesten fullført "prosjekt garderoberom" (her kommer bilder senere:)... og mye mer.

Bildene i innleget er fra Celine sitt "knøtarom", der vi har ommøblert litt for å gjøre det litt mer spennende. :) Unger elsker ommøblering, eller hvertfall Celine. Plutselig er det kjempegøy å leke på rommet igjen. :)



Bamsene som er gull verdt!




Ønsker dere alle en fin uke :)

fredag 15. oktober 2010

B E A utiful day!


Ja, her har vi hatt en nydelig dag, og en fantastisk start på langhelgen :) Vi har vært og lekt på en skole sammen med gode venner. Spist boller og drukket kakao, hoppet i dammer og seilt på lange sklier. Etter vi var god og trøtt, kjørte vi til badeland. Celine og William fikk seg en liten "dupp" i bilen, før vi var klar for å bade og herje enda mer... :) Der var vi sammen med familien min, og ungene koste seg max sammen med tanter,onkler og besteforeldre. Vi var der i flere timer, og kom ikke hjem før over leggetid.
Dere kan jo gjette om ungene var lett å legge.. hehe :)





- En SUPER dag! Denne dagen skal jeg leve lenge på. Vet ikke om jeg noen gang før har hatt det så kjekt med ungene mine jeg... :) Elsker de ungene!!!

Og se hva som lå på kjøkkenbordet da vi kom hjem...... ja, trenger vel ik si mer :):):)



Ha en nydelig kveld!